کتاب برنج و عوامل موثر بر کیفیت آن

95,000 تومان

مولف: مهندس سیدمرتضی موسوی مجد
شابک: 1-76-7605-622-978
موضوع: مهندسی کشاورزی
تعداد صفحه: 160
قطع: رقعی
نوبت چاپ: دوم
سال چاپ: 1401
محل نشر: مشهد
ناشر: طلوع مجد

14 در انبار

توضیحات

برنج غذای اصلی نیمی از مردم جهان است و تقریبا یک پنجم از کل کالری دریافتی انسان را فراهم می کند. به همین دلیل کشت اصولی برنج بسیار حائز اهمیت است. از عوامل موثر بر کیفیت برنج می توان به آبیاری اصولی، کنترل عوامل بیماری زا در گیاهان و محصولات زراعی، استفاده از بهترین کود برای برنج و مدیریت صحیح محصول اشاره کرد.

کتاب برنج و عوامل موثر بر کیفیت آن

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب برنج و عوامل موثر بر کیفیت آن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *